Aanmelden

De Zaanse Praktijk

Aanmelden

Aanmelden bij De Zaanse Praktijk (PMC)

Via het onderstaande formulier kunt u zich direct aanmelden bij De Zaanse Praktijk. Het formulier wordt verwerkt via onze beveiligde verbinding via het portaal van CRS Tromp. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op wanneer je het formulier invult.

Het streven is om een aanmelding binnen 2 werkdagen te verwerken. Het kan voorkomen dat de verwerkingstijd wat langer is, wegens een tijdelijke toename van aanmeldingen. U ontvangt een e-mailbericht wanneer de aanmelding is verwerkt.

Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen. Echter, omdat wij multidisciplinaire werken en combinatietherapie aanbieden in de vorm van groepstherapie en individuele therapie kan het zijn dat de tijd tussen aanmelding en behandeling langer dan 6 maanden is.

Indien u wegens ernstige klachten niet zo lang kunt wachten, kunt u contact opnemen met de zorgbemiddelaar van uw zorgverzekering. De zorgbemiddelaar kan dan kijken of een andere instelling eerder plek voor u heeft.

Verzekerden van Zilveren Kruis/Achmea of een bij één van hun merken (FBTO, Interpolis, De Friesland, De christelijke, Ziezo) kunnen wij in 2024 niet meer aannemen in verband met ontoereikende budgetafspraken. Elders in de regio is volgens deze partijen voldoende zorg ingekocht voor onze doelgroep. Betreffende verzekerden wordt aangeraden om contact op te nemen met de zorgbemiddelaar van hun verzekeraar.

Houd er rekening mee dat u pas op de wachtlijst wordt geplaatst nadat de screening heeft plaatsgevonden.

Klik hier voor het privacyreglement van De Zaanse Praktijk (PMC)
Voor meer informatie over aanmelden kunt u een bericht sturen naar aanmelden@pmcnh.nl

Aanmeldformulier

Lees hier de algemene voorwaarden
Lees hier het privacyreglement De Zaanse Praktijk
Psycho Medisch Centrum De Werf 11
1502 GS Zaandam
Telefoon: 075-6125865
info@pmcnh.nl

Links

Kwaliteitsstatuut

Geheimhouding en Privacy

Klachtenregeling

Bedrijfsgegevens

KvK 72980273
NL35ABNA0837931908
BTW nr 8593.07.694.B.01
AGB 22221096 iso-hkz-9001-1c